om justin bieber!!!

Född: 1 mars 1994, är 17 år.
Bor: I West Hollywood.
Familj: Mamma Patricia Lynne, flickvännen Selena Gomez.
Aktuell: Med den självbiografiska konsertfilmen Never say never har svensk biopremiär på onsdag och recenseras i fredagens SvD. I februari släpptes ep:n Never say never the remixes med en rad av Biebers största hits i nya versioner. Bieber är just nu i Storbritannien på sin världsturné som inte når Sverige, men väl Herning i Danmark 1 april. Konserten är utsåld.
I siffror: Har sålt tio miljoner album, genererar en miljard Youtube-träffar, har 20 miljoner Facebookvänner och sju miljoner följer honom på Twitter (enligt statistiksajten Klout är Justin Bieber mer inflytelserik i sociala medier än Obama och Dalai Lama, han är det mest sökta namnet av alla på internet).
Några hits: One time, Baby, Somebody to love, Never say never. Låten Love me återanvänder refrängen från Cardigans hit Lovefool.
Fansen oroar sig för: Att målbrottet ska förstöra hans röst, han spelar just nu in uppföljaren till debutskivan My world och har själv sagt att man tvingats sänka låtarna för att hans röst bryts.
Kritiserat uttalande: ”Jag tror inte på aborter.” Tillade sedan att han inte är rätt person att döma någon i en sådan situation (Rolling Stone).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0