bomba twitter med...

 JBToSwe <3 <3
love jb <3

älskar den här videon


bilder från next to you ;)


Sydamerikansk tour i september

För några veckor sedan meddelade Justin Bieber via Twitter att han kommer att turnera i Sydamerika i år, väcka förhoppningar om många fans i Peru, rapporterar Peru.21.

Dagar senare bekräftade Bieber att Argentina, Chile och Brasilien var med på turnélistan, men lämnat möjligheten öppen att Peru skulle också ingå. "Jag ser dig, Brasilien, Argentina och Chile, och alla ni där nere!".

Det har nu bekräftat att Peru kommer att ett stopp på den sydamerikanska turnén, och hans besök kommer att äga rum i september. Lokalen är ännu inte bekräftat.

Justin Bieber har nyligen avslutat den första delen av sin världsturné med ett besök nyligen i Japan, där han sjöng för fans som blev offer för den jordbävning som ödelade nationen i mars. Trots att flera gruppmedlemmar var ovilliga att följa med honom för rädsla för kärnkraft radioaktivitet, ville Bieber att uppfylla drömmen om att hans asiatiska fans.

För nu kommer JB ta ett par månader bort, sedan börja förbereda för hans besök i Sydamerika.

Konstnärens chef, Scooter Braun bekräftade genom sociala nätverk


Justin bieber sa att Selena är hans vackra tjej


Jelena på Billboard


JB


Jelena anlÄnder till LAX flygplats


Justin Bieber Perfume is for Adult Moms too

Justin berättar om sin parfym " NåGON "under intevju med Ryan Seacrest:

"Jag ville göra en doft för kvinnor i grunden eftersom jag vill känna doften av flickorna hals, vill jag berätta för tjejerna vad jag vill och vad jag tror kommer att vara heta och vad är attraktivt för mig så jag ville göra en doft som jag tror kommer att tilltalande och gör att jag vill jaga flickan som jag luktar på. "

Exakt vad som luktar är som, Justin säger, "det luktar bara riktigt bra, det är inte för stark - det är som en fin, fjäder, lätt doft."

Someday är inte bara en ung flicka parfym, det är definitivt marknadsförs för tonåringar, men jag tror att även mammor kommer att lukta det och vara som, "det är en bra doft" och tala om vilken vikt de ska köpa det till sina barn men verkligen de "åter spraya det på sig själva.

Justin avslöjar också "Someday" kommersiella, har premiär efter säsongsavslutningen av "Glee", och var, "mördad i en tyngdlöshet plan ... så vi var flytande och att vara ärlig fick jag riktigt sjuk när jag var där uppe.


Darin (inget me JB)

kunde inte blogga idag för jag var på gröna lund och träffade darin <3 <3
han var gryym <33

alla twittrar

twittra #JBToSwe  

Rösta på Billboard.com fansen Award

LADY GAGA RIHANNA EMINEM TAYLOR SWIFT BEYONCE JUSTIN BIEBER BRITNEY SPEARS
När Billboard Music Awards delas ut i Las Vegas den 22 maj, det är en trofé som kommer att stå en bit bort alla de andra - och det beror på det beslut som får det är helt upp till dig.

 

Den allra första Billboard.com fansen Priset kommer att överlämnas till de musiker som får flest röster i vår exklusiva Billboard.com läsare enkät. Det blir inga sjökort statistik, airplay eller biljettförsäljning påverka detta beslut. Din röst och din röst kommer ensam att avgöra vem som vinner!

 

Undersökningen kommer att vara öppen från måndag 9 maj till fredag, 20 maj. Vinnaren kommer att tillkännages den 22 maj kl Billboard Music Awards mellan 10:00 till 11:00. Fånga den bara ABC.

 

Kolla in listan över utvalda kandidater nedan. Hittar du inte din favorit som en av de val? Lämna in sina namn i en nedskrivning kandidat (Vi kommer att räkna varje röst lika). Varje inlämning räknas, rösta nu och rösta ofta. Och se till att lyssna på ABC den 22 maj för att titta på Rihanna, Cee Lo Green, Nicki Minaj, Black Eyed Peas och mer av dina favoriter prestera på 2011 Billboard Music Awards, Live från MGM Grand i Las Vegas

Dagens fråga

hur mycket älskar du Justin bieber från 1-100 ? :)

JUSTIN TRÄFFAR ETT FAN I TOKYO

justin bieber tokyo students 01

TWITTER :)

följ mig på twitter så följer jag tillbaka :)
@Alyadrbieber :))



I LOVE JUSTIN BIEBER <3 <3

han är fett söööt med dem här kläderna!!!


Lucy Hale: ''Han är det coolaste killen i världen''

Lucy Hale har ett problem. Hon är smittad och inte ens tillägg av mer ko klocka kan bota denna sjukdom. Det stämmer, Pretty Little Liars har Bieber Fever!

"Jag älskar Justin Bieber filmen! Hela hans historia är fascinerande för mig'', säger hon i senaste numret av Seventeen. "Innan dess kunnde jag inte förstå hur han blev stora snabbt. Jag visste att han var begåvad, och självklart är han bedårande. Men efter att ha sett filmen grät jag och sjöng hans låtar. Du kunde inte bort från den filmen utan att bli kär i honom."

Fans av Hale ABC Family vill att hon ska bli kär i någon annan, dock: co-star Ian Harding.

"Jag är en docka. Han är den coolaste killen i världen", säger skådespelerskan. " roligt. Och jag känner att vår kemi fungerar så bra. Människor hejar oss hittills, men det kommer aldrig hända. Han är som bokstavligen en bror för mig! "

Nu, om ni ursäktar Lucy ska hon sjunga "Baby" i duschen ...



En del av konserten går till Japanska Rösakorset!

Sångaren skänkte pengarna efter att se Maroon 5 gör en liknande gest till Japans Stödfond.
Den japanska revolutionen: Kommer ihåg att Bieber nästan var förhindrad att åka på turné i Fjärran Östern landet när hans mesiga besättning revolterade om du beger dig till katastrofdrabbade platsen över oro för radioaktivitet och andra frågor från tsunamin som ödelade den.

Men för att vara rättvis mot Justin, sade han att han skulle åka till Japan och trots en sjukdom, gjorde visar vidare, och nu har han överträffat sig själv igen genom att donera vinsten från dessa visar att den japanska Stödfond.

Strax före sin show i Osaka, twittrar pojken ett meddelade via sin vanliga Twitter Post att han skulle lämna sina pengar till Röda Korset efter att ha sett Maroon 5 göra en liknande gest.

"Låter som en bra idé'', säger han postat. Jag är. Ska donera en del av min show till överklagandet också."


Justin anländer till Osaka, Japan



<3 <3 <3 <3 <3


älskar bilden !! <3


Dagens bild :)

The Today Show 2009    Justin Bieber

Bilder från U smile videon :)

U Smile Video av
Justin Bieber
Justin Bieber
Justin Bieber
Justin Bieber
Justin Bieber


CSI-Stjärnan: "Justin Bieber är en snorunge"

Justin Bieber har, som Starlounge tidigare rapporterat, haft en biroll i den populära tv-serien ”CSI”. Han spelar i serien rollen som en kriminell ungdom, och nu avslöjar ”CSI”-kollegan att han inte heller i verkligheten uppför sig exemplariskt.

 

Sångaren anklagas inte för att ha gjort något olagligt, men skådespelerskan Marg Helgenberger säger i en intervju i fransk radio att Justin uppträdde barnsligt under inspelningen och gjorde ett par riktiga bus.


— Jag borde egentligen inte säga det här, men han uppförde sig på många sätt som en snorunge. Han var väldigt trevlig mot mig. Men han låste in en av producenterna i ett skåp och han körde sin knytnäve igenom en tårta som stod på skådespelarnas bord, säger hon till radiokanalen Europé 1 enligt sajten radar Online.


Den 52-åriga tv-stjärnan fick också frågan om hon tror att Bieber fick skådespelarrollen på grund av sin talang eller för att tittarsiffrorna skulle öka. Frågan fick henne först att himla med ögonen, men hon svarade sedan diplomatiskt:

 

— Justin Bieber var inte dålig-dålig. Men han hade ju aldrig skådespelat tidigare… Han är bättre än man skulle kunna tro.


Nyligen uppförde sig Bieber även aningen barnsligt på en flygtur på väg hem frånSydney. Han ska bland annat ha vägrat att sätta sig på sitt säte, trots att flyget var på väg att lyfta, och blev då tillrättavisad av en flygvärdinna.




25.000 människor på JB konsert! :o

''25.000 människor förväntas titta Justin Biebers konsert ikväll på Mall of Asia'', sade en källa i produktion laget, som tillade att biljetterna är slutsålda, med undantag för brons-och Tillträdesbiljetter sektioner.

En annan källa hävdade att Smart, landets ledande telekombolag, bankrolled händelsen, som tillbringar minst 50 miljoner för att få in Bieber och hyra en produktion outfit att montera showen.

"Han är en clown, precis som alla andra tonåriga pojkar," sa Poreotics dans besättningsmedlem Lawrence Devera om Bieber, i en intervju med The Inquirer fredagen.

Devera och resten av Poreotics träffade Bieber när de dök upp musikvideon till "Somebody to Love", den andra singeln från det kanadensiska teen pop star's "My World 2,0" album.

Består av tre filippiner (Devera, Jet Li Valles, Tchad Mayate) och tre vietnamesiska (Dumbo, Can och Charles Nguyen), Poreotics öppnas Biebers konsert.

"Vi är inte kändisar. Vi är bara normala, vanliga killar som älskar att dansa'', sa de, att åsidosätta sin nyvunna berömmelse efter att ha vunnit America's Best Dance Crew säsong 5 förra året.



tror ni att det kommer vara mer i sverige ? :)

Britney Spears: ''Justin är en mimi me''

Justin Bieber är en "mini me" med Britney Spears, eller åtminstone det är vad Britney Spears tycker. Efter att ha sett den nya Justin Bieber filmen, "Never Say Never," sa Britney att det förvånade henne att se likheterna mellan henne och den tonåringen.
Den tonåring Hjärtdunkaren från Kanada följer i Britney's fotspår när det gäller att en ung tonåring turnerar världen runt. Britney likställer hennes erfarenhet av hennes första turné och vad hon gjorde för intervjuer då hon först gjorde det stora, med vad Justin gör i dag, enligt Hollywood Life.

Justin och Britney delar en intressant humor också, pekar Britney ut. Medan Justin är känd som en upptågsmakare, kan Britney inte sluta sig till att skratta åt andras olycka. Om någon snubblar, faller eller snubblar, kan Britney inte låta bli att skratta. (Hon är noga med att tillägga, om någon blir skadad skulle hon inte skratta.)

Britney ser Justin och sig själv som mycket lika människor på grund av den unga åldern att de två första kom till stjärnstatus. Båda började i tonåren. Hon tycker också Justin är cool och finner det glädjande att hon kan relatera nära med honom.


hej

hejhej!!
idag har jag varit i skolan det var jätte tråkigt ...
snart är det sommarlov fett kuul... då jag kommer blogga ganska mycket :)
jag har en dålig uppdatering förlåt men det är för att jag pluggar och går till skolan och slutar typ sent varje dag och det är bara jag som bloggar här så det är lite svårt att blogga mycket jag har inte så mycket tid!!
men på sommarlovet ska jag börja blogga mycket hoppas jag :)
men älskar er beliebers !!
ha det så bra..
och kommenteraaa gäärna :)

Dagens fråga :)

hur många följer min blogg?
kommentera gärna :)
Tack

visste du att...

Justin har sagt att han kan dejta folk som är födda under 1993, 1994,1995,1996,1997,1998.
Justin fick frågan (Vad ser du dej själv om 20 år?) och han svara (Gift med en fin beliber) <3
Justin säger att han har ett tillstånd där han inte kan koncentrera sig något mer än 5 min
Justin lägger alltid hans fans först
Justin gillar inte tjejer som är längre än han
justin hatar när folk säger att han har mörkt blont hår, eftersom han tror att hans hår är ljusbrunt.
Justin är den tredje mest följda på twitter
Justin tar alltid med sin iphone på scen
Biebergasm betyder att Justin skrattar
Justins högra öga är större än hans vänstra.

OMG FETT SÖÖÖÖT :O


jon M.chu twittar en video till alla beliebers



tryck här för att komma till videon


CSI-stjärnan: Bieber är en skitunge

Normal text Stor text Extra stor text
Justin Bieber borde veta hut, tycker Marg Helgenberger till vänster.                                       Justin Bieber borde veta hut, tycker Marg Helgenberger till vänster. Foto: AP
                                                                                                                                                        LONDON. ”CSI”-skådespelerskan Marg Helgenberger, 52, var inte direkt imponerad av Justin Biebers, 17, insatser som gästskådespelare i serien.

I en intervju med franska radiostationen Europe 1 himlar hon med ögonen på frågan om tonårsidolen skrevs in i serien bara för att höja tittarsiffrorna eller om det berodde på att han ”verkligen var en bra skådespelare”.

Sen fortsätter hon:

– Jag borde inte säga det här, men han var lite av en skitunge. Han var väldigt snäll mot mig, men han låste in en av producenterna i en garderob och sen satte han näven i en tårta som var framställd på skådespelarnas fikabord.

-.- -.- -.-


tjo beliebers :)

hejhej beliebers <3
jag har tråkigt så har bestämt att titta på NVN snart :)))
den är bäääääst och jb ägeer !! :)
älskar jb asso han e fett söööt !! :)
men kommer kanske blogga lite senare :)
ha det så bra
stor kram till alla söta beliebers :)

jb twittrade <3


Justin Bieber singing "All the girls say I'm pretty fly for a white guy"

hahahahaha <3

americas best dance crew - justin bieber vecka

feettt fiiina stolar haha ... det står bieber i slutet på stolarna !:)

Justin Bieber "Never Say Never" Giveaway

HAHA

Season 3: Episode 18-Philippines to Hong Kong


Justin Bieber "Featuring Twitter" Selena Gomez ENGLISH TRANSLATION


länkbyte



kolla in denna fina bloggen!!
http://zandrasrosadagbok.blogg.se/2011/may/
http://zandrasrosadagbok.blogg.se/2011/may/
http://zandrasrosadagbok.blogg.se/2011/may/

Selena Gomez Says She Won't Marry Justin Bieber


justin bieber är sjuk :(


hejhej söta beliebers

hejhej!!
idag är det fredag SKÖNT!! :)
idag hade vi äcklig mat i skolan så jag gick till centrum och köpte godis och läsk!!
nu ska jag hämta min lilla syster från skolan och sen ska jag äta lite mat och efter ska jag hem till min kompis!!
bloggar kanske lite senare :)
hejdå

Justin tar av sig brillorna för välgörenhet!



Justin
Bieber, Sarah McLachlan, David Foster och en mängd andra kändisar har donerat sina solglasögon till en välgörenhetsorganisations insamling för de kanadensiska institutet för blinda.

Öppet för allmänheten www.cnib.ca / auktioner på fredag​​, det äe Shades of Fun auktion eBay en del av den årliga enheten som uppmuntrar kanadensarna att bära solglasögon för att skydda sina ögon och som väcker fonder för att stödja CNIB för personer med synnedsättning.

"Vare sig det gäller familjer i min stiftelse eller kanadensare som får för mycket sol (ja det gör glans mycket i Kanada!) är kanadensarnas välbefinnande viktigt för mig'', sade flera Grammy Award-vinnaren producenten Foster, som var första kändis att ge sitt stöd. "Vänligen bär dina nyanser för att skydda dig från solens UV-strålar eller paparazzi."

Övriga underhållare, idrottare och mediepersonligheter kommer också att hjälpa till, däribland Kanada AM: s Jeff Hutcheson, Being Erica skådespelerskan Erin Karpluk, OS-guldmedaljör Christine Nesbitt och musiker Jann Arden och Carole Pope.

"Vi är glada och ödmjuka inför den generositet av dessa kändisar", säger Steve Lutz, CNIB: s vice ordförande för fonden utveckling. "Deras deltagande kommer att gå en lång väg mot att öka medvetenheten om vision hälsa och samla in medel för CNIB tjänster från kust till kust.



Justin
Bieber, Sarah McLachlan, David Foster och en mängd andra kändisar har donerat sina solglasögon till en välgörenhetsorganisations insamling för de kanadensiska institutet för blinda.

Öppet för allmänheten www.cnib.ca / auktioner på fredag​​, det äe Shades of Fun auktion eBay en del av den årliga enheten som uppmuntrar kanadensarna att bära solglasögon för att skydda sina ögon och som väcker fonder för att stödja CNIB för personer med synnedsättning.

"Vare sig det gäller familjer i min stiftelse eller kanadensare som får för mycket sol (ja det gör glans mycket i Kanada!) är kanadensarnas välbefinnande viktigt för mig'', sade flera Grammy Award-vinnaren producenten Foster, som var första kändis att ge sitt stöd. "Vänligen bär dina nyanser för att skydda dig från solens UV-strålar eller paparazzi."

Övriga underhållare, idrottare och mediepersonligheter kommer också att hjälpa till, däribland Kanada AM: s Jeff Hutcheson, Being Erica skådespelerskan Erin Karpluk, OS-guldmedaljör Christine Nesbitt och musiker Jann Arden och Carole Pope.

"Vi är glada och ödmjuka inför den generositet av dessa kändisar", säger Steve Lutz, CNIB: s vice ordförande för fonden utveckling. "Deras deltagande kommer att gå en lång väg mot att öka medvetenheten om vision hälsa och samla in medel för CNIB tjänster från kust till kust.

justin bieber gör så att pappan tappar cd-skivan

Videon spelas in när justin var på Ninoy Aquino International Airport i Manila, Filippinerna.Att beskriva exakt vad som hände , går inte , men det ser ut som om att justin slår till pappans hand så att nånting ramlar ner.

" Min pappa försökte att få en aoutograf från Justin Bieber till min syster.Men det här fick han istället.
Han slog till min pappas hand så att CDn föll ner på golvet. Ingen från hans crew hjälpte honom. Inte ens en ursäkt från justin.Jag vet att du är sjuk men du kunde faktiskt sagt att du var ledsen och att du inte hade tid eller ork till att signera just då. Hur kunde du ens göra så mot min pappa?

snälla

kommentera kommentera kommentera kommentera kommentera kommentera kommentera kommentera
        om ni är snälla

Dagens fråga

hur många fans har Justin Bieber tror ni? :)

jag gissar på 198762134 fans :) haha

Justin twittrar om mollan!!


Justin pussar Selena inför fansen!


DÖÖÖÖÖÖÖR !! HATAR ATT SE DEM TILLSAMMANS!!

hej

ska ut med en kompis nu det är skiit varmt ... bloggar sen
ha det så bra :)
//Alya


Bieber-fans orsakade kaos

festen urartade Ungefär 300 tonårsflickor samlades på Sergels torg, Stockholm, i går för att locka Justin Bieber till Sverige. Men festen urartade och polis tvingades till platsen.                                       festen urartade Ungefär 300 tonårsflickor samlades på Sergels torg, Stockholm, i går för att locka Justin Bieber till Sverige. Men festen urartade och polis tvingades till platsen. Foto: Läsarbild

Polis tvingades stoppa paraden

Justin Bieber-paraden i centrala Stockholm slutade i kaos.

Polis kallades till platsen för att lugna fansen.

– Ordningsvakterna behövde stöttning, säger vakthavande befäl i city.

Enligt polisen hade runt 300 tonårsflickor samlats på Sergels torg i centrala Stockholm för en stor Justin Bieber-parad. Målet: Att få honom till Sverige under sin världsturné.

Motståndare dök upp

Fansen hade på sig kläder med Justin Bieber-tryck och dansade hans danser på gatorna. Men vid 16-tiden spårade det ur. Enligt folk på plats kastade några personer vattenballonger på fansen och skrek nedsättande kommentarer om Justin Bieber. De hade även plakat med texten ”Nonbelieber”.

”Många som ringde”

Den stora skaran sprang uppåt Drottninggatan och situationen var utom kontroll.

– Det var stökigt mellan fyra och fem. Ordningsvakterna behövde stöttning, så vi har haft en insats där. Det är många som har ringt om att det är kaos. Men sedan har det lugnat ned sig, säger vakthavande befäl vid City i Stockholm.

Initiativet till paraden togs på en Facebooksida för Biebers fans.

– 300 tonårsflickor utan arrangör, det var lite stökigt, säger vakthavande befäl i city


HAHAHAHA BÄÄÄST


Justin Bieber utskälld av flygvärdinna

                                                  LONDON. Tonårsidolen Justin Bieber, 17, vägrade sitta still - trots att flygplanet rullade ut mot startbanan.
En flygvärdinna ska då ha sagt till honom:
- Du beter dig som ett barn. 
 

Incidenten inträffade ombord på en Qantas-flight mellan Sydney och Melbourne i Australien i söndags. När flygplanet var på väg ut till startbanan lämnade sångaren sitt säte och började gå omkring. Enligt The Sun ska en av flygvärdinnorna snabbt ha varit framme och rutit:
– Du beter dig som ett barn. Justin Bieber bad senare om ursäkt för det inträffade, efter att flygvärdinnan sagt att han skulle respektera hennes arbetsplats.
En medpassagerare berättade om händelsen på Twitter. ”Han var lite olydig men bad om ursäkt och flygvärdinnan blev inte utom sig”.


justin bieber ringde fel person!!!

Den Biebster har avslöjat hans förlägenhet när han försökte önska hans kompis Chris Brown på födelsedagen, men slagit fel nummer i stället.

Breezy vände den mogna åldern av tjugotvå igår, och JB hoppades på att tala med She Ain’t You sångaren för att skicka sina hälsningar, men det slutade med att han pratade med en gammal man och inte Chris.

Förklara missöde på Twitter, det 17-åriga tweetade:

Chris Brown Grattis på födelsedagen mannen ... ring mig för att jag har programmerat fel nummer i min telefon. Jagringde denna gamla kille som inte trodde att han pratade med mig .

justin biebeeeer

Justin bieber är bäääääääst
han måste komma till sverige
jag älskar justin bieber
beliebers ni e bäst!!!


Underbar dag

en underbar dag i T-centralen idag ... det var över 1000 beliebers!! det var haters som kastade vattenballonger och jordgubbar på oss IDIOETR... men det var jättekul!! nu måste vi få justin bieber till sverige!!

här får ni bilder (T-centralen)





Obama lovar en träff med Bieber

                 Efter om en blomkrans torsdagen vid World Trade Center på nedre Manhattan, berättade president Barack Obama att har pratat med flera personer som förlorat familjemedlemmar i 9/11 attackerna.
Bland dem var 14-åriga Payton Hall, som skrivit presidenten ett brev om sin pappa, Glen James Wall som dödades i Trade Center attackerna. Varje dag, ger Vita huset's personal 10 brev till presidenten från allmänheten att läsa om en mängd olika ämnen, och i måndags var Payton's med.
Vita huset bjöd in Payton att delta - hennes mamma hade ingen aning om att dottern hade skrivit brevet. Hon gick tillsammans med sin mor, syster Diane, Avery och en vän, Madison Robertson, som också förlorat sin far den dagen. Alla fyra stod bakom Obama under ett ögonblick av tystnad.
I sitt brev sa Payton att hon skrev om "hela dagen (den 11 september 2001) och hur jag föreställde mig att det hände och hur det är att ha att leva utan en far."
Men när hon träffade presidenten, sa Payton att hon och presidenten talade om en annan aspekt av brevet: hur hon ursprungligen hade skrivit det för sångaren Justin Bieber, i hopp om att träffa honom. Hon hade bestämt sig att se över det och skicka det till Vita huset, även om hennes syster retade henne att presidenten aldrig skulle läsa det.
I sitt brev förklarade Payton: "Jag skrev till Obama om hur Justin Bieber inspirerade mig att berätta min historia."
Presidenten erbjöd komfort, men ännu bättre - han lovade att dra några strängar och se till att hon får träffa Bieber nästa gång han är i närheten.

Svenska Beliebers




Jelena i indonesien


kommentera,sprid!!

kommentera , sprid min blogg tack :)

Hej alla söta beliebers

 kom nyss hem från affären , köpte mycket godis för ska titta ¨på VÄRLDENS bästa film NVN på datan ..har laddat ner den ... här e länken till där man laddar ner http://thepiratebay.org/torrent/6323261/Justin_Bieber.Never_Say_Never.2011.TS.XVID-WBZ .. :) ladda ner ni också ... :)  

Ha det så bra :)


JUSTIN BIEBERS ÖGON





Dagens bild <3

Justin Bieber Dolce &amp; Gabbana PARTY

awww justin bieber


Justin Bieber dougie
belieberofjbieber:  ):


Justin Bieber ''Stygg'' på flygplan?



Justin
Bieber reste med ett flygbolag där flygvärdinnan flyget till Melbourne under helgen tycker han missköter sig eftersom planet förberedde för start.

Den tonåriga pop stjärnan är för närvarande och turnerar i Australien med sin My World och efter att ha gått ombord på ett plan i Sydney på söndag för att flyga till nästa stopp i Melbourne.

Bieber, 17, fick i trubbel med kabinpersonalen när han påstås ha ignorerat begäran om att sitta ner i planet som var redan var ute banan, vilket ledde till att en kvinnlig flygvärdinna fick sätta honom i hans säte.

Det redovisade utbytet bekräftades av australiska fackliga chefen Paul Howes, som satt bakom Bieber flyget.

Han skrev i en serie av inlägg Twitter.com, "Jag satt precis bakom honom ... han sa att han var ledsen efter att ha varit ganska stygg ... Han var lite stygg men ber om ursäkt och flygvärdinnan var inte ur funktion."

hejhej

hej , kom nyss från skolan ... det var fett tråkigt!! jag bråkade med en kaxig tjej som gillar justin bieber .. hon e skit kaxig hon snackar skit om alla ... igår slog jag henne och några tjejer från en annan klass slog henne också!! och sen grät hon .. och efter skolan hämtade hon sin gäng och tjejerna  slog dem men jag missade bråket jag gick hem för jag skulle gå ut med familjen!! idag sjöng jag och en annan tjej pray framför henne hon blev skit arg jag vet inte varför :S sen vi skrattade!! haha !! men har inget mer att säga
ha det så bra .. Hejdå alla söta beliebers :)

Alyssa Reid till Justin Bieber: ‘Thanks, dude’

Kanadensiska popsångerskan Alyssa Reid har en radiohit med "Alone Again", men innan den låten dök upp på listorna, har den 18-åriga var att få uppmärksamhet för att täcka Justin Bieber.
Alyssa Reid vill spela in direkt.

Hon hatar inte Justin... Bieber. I själva verket beror den 18-åriga Edmonton-området infödda hennes skivkontrakt och nuvarande pop smash, "Alone Again", till de tidigare Stratford, Ont., Mopp-top.

Förra året beslutade Reid att spela in sin egen version av Biebers "One less Lonely Girl" och lägga ut det på YouTube. Hennes version, "One More Lonely Boy", en kyss-off till en arrogant pojkvän och framtid "gammal och ensam man," fortsatte med att notch mer än 200.000 visningar - för att inte nämna några elaka kommentarer från arga Bieberites.
Visa mer

OM MIG!!

Hej , nu ska jag berätta lite om mig!! :) jag ska börja blogga lite om mig också!! såklart ska jag skriva också mycket om justin bieber :)

jag heter Alya och är 13 år.
mina favorit färger är lila,svart!!
jag älskar Justin bieber skkkkiiiiiiittttt mycket.
jag har en grupp på facebook som heter vi som älskar justin bieber och vill att han ska komma till sverige 2011!! :)
bloggar mer sen hejdå :)

vad tycker ni?

Tycker ni jag ska börja skriva om mina vardagar också? asso jag kommer självklart skriva om justin ocksåå? :)

kommentera bara ja elr nej!!! :)

Melbourne!


justin bieber (gillar och ogillar)

Han älskar tjejer, han väljer tydligen flickvänner för musiken! Vad han ser i hos en tjej är att han vill ha någon med stort och fint leende och dom som har fina ögon. Han gillar också jordnära personer och såna som får honom att skratta, alltså personer som han kan skratta tillsammans med!

Vad han inte gillar hos tjejer:
Han gillar inte Ugg's, han tycker inte dom är attraktiva. Han gillar inte heller tjejer med för mycket smink så man inte kan se hennes ansikte. "Some girls are beautiful but insecure and look much better without makeup, but decide to put loads on." så sa han till tidningen "Top of the pops"!


tycker ni att jag ska ha tillbaka den här designen? :p


DAGENS BLOGG



Tryck på bilden för att komma till bloggen..
hon har jätte fin blogg!!
jag är med i dagens blogg..
hoppas jag vinner!! :)

Kolla in!!

(TRYCK PÅ NÅGON AV BILDERNA FÖR ATT KOMMA TILL DENNA BLOGG!!! )
kolla in denna bloggen .. det är 2 tjejer som boggar ... dem skriver om deras vardagar ,lite om kändisar .. fråga dem vad ni vill dem kommer svara direkt!! :)

Fråga

vad tycker ni om Jelena?

jag tycker inte att dem passar varandra!! :)


Selena & Justin Bieber planerar en sommarsemester

Tumblr_lir5xoha3b1qftibco1_500_large_large
Det
rapporteras att Selena Gomez och Justin Bieber redan har börjat planera ensemester tillsammansför när Justin avslutar sin My World turné. Paret tillbringadenyligen några dagar tillsammans i Malaysia,men vi tror det ska bli skönt för dessa två att spendera mycket mer tid tillsammans när Justin är tillbakai Los Angeles, Kalifornien, vid hans tur är förpackade.

RSS 2.0