Rösta på Billboard.com fansen Award

LADY GAGA RIHANNA EMINEM TAYLOR SWIFT BEYONCE JUSTIN BIEBER BRITNEY SPEARS
När Billboard Music Awards delas ut i Las Vegas den 22 maj, det är en trofé som kommer att stå en bit bort alla de andra - och det beror på det beslut som får det är helt upp till dig.

 

Den allra första Billboard.com fansen Priset kommer att överlämnas till de musiker som får flest röster i vår exklusiva Billboard.com läsare enkät. Det blir inga sjökort statistik, airplay eller biljettförsäljning påverka detta beslut. Din röst och din röst kommer ensam att avgöra vem som vinner!

 

Undersökningen kommer att vara öppen från måndag 9 maj till fredag, 20 maj. Vinnaren kommer att tillkännages den 22 maj kl Billboard Music Awards mellan 10:00 till 11:00. Fånga den bara ABC.

 

Kolla in listan över utvalda kandidater nedan. Hittar du inte din favorit som en av de val? Lämna in sina namn i en nedskrivning kandidat (Vi kommer att räkna varje röst lika). Varje inlämning räknas, rösta nu och rösta ofta. Och se till att lyssna på ABC den 22 maj för att titta på Rihanna, Cee Lo Green, Nicki Minaj, Black Eyed Peas och mer av dina favoriter prestera på 2011 Billboard Music Awards, Live från MGM Grand i Las Vegas

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0