one less lonely girl i paris

 


fanvideo av svenska tjejer

 


justin är i Danmark nu

Nu är Justin i Danmark. Kenny Hamilton, Justins livvakt twittrade det här:

Och Justins stylist Ryan Good twittrade det här:

och Alfredo Flores twittrade såhär:
'


intervju från igår i belgien


"Det finns upp-och nedgångar, sade Justin till journalister i Antwerpen i Belgien, där han uppträde på onsdagen."Jag kan inte gå ut själv någonstans, men jag kan resa, göra så många coola saker ... Jag är välsignad."Bieber sade att han inte skulle hinna få se något av Belgien efter hans show i Antwerpen, som sålde slut på biljetter inom 30 minuter efter biljetterna släpptes."Jag åker härifrån ikväll, faktiskt, så kommer jag inte vara här," sade han. "Jag ska vara någon annanstans. Jag vet inte vart jag ska,(öhm danmark?) men jag kommer inte vara här. "

"Jag är 17 år, så min mamma är fortfarande min mamma. Hon är fortfarande där, hon fattar fortfarande beslut, men hon börjar att släppa lite så att jag får växa upp och börja fatta egna beslut. "

"Alla killar, deras röster förändras. Min röst är mörkare än va den var innan, men det förändras gradvis. Det är inte som en dag min röst är här uppe och nästa dag är den här nere. "

"Justin!, Justin!"Massor av tjejer skrek utanför "Justin! Justin! "Vissa grät, den våg av "Biebermania fortsätter, efter att ha följt stjärnan på sin europaturn

Kändisar har sina upp och ner dagar, även om Justin njuter av en massa "upp" dagar, dessa dagar på sin Europa-turné som nu har spridit sig "Biebermania" till Belgien.

 

 

 

 

 


boka NSN3D på blueray eller DVD


AWWWW läääääääs sista hahhahahahh

Justin gillar inte att prata eller visa sin tatuering.

- Justin älskar att sjunga för sina fans och se deras leenden ♥

- Justin har ett klistermärke på hans lapptop som säger "You look better naked" hahahhaha
...
- Justin säger att han inte flörtar han "gets his Bieber on"

- Haters call me gay, it's funny because their girlfriends want me more than them. - Justin Bieber

- Justin säger att han älskar att prata med sin mamma efter en lång jobbig dag.

- Pattie tvingar Justin att äta ekologiska äpplen

- Justin säger att han ska köpa IPad 2 till hans pappa

- Justin säger att han saknar att bara vara mindre "Allt var så mycket enklare" säger han

- Justin gillar att dricka äppel cider när det är vinter

- Justin säger inte "Mom" till sin mamma oftast säger han "Ma" det är typ slang

- Justin säger att han tycker att man måste fejka att vara sjuk ifrån skolan en dag i sitt liv, haha - Justin köpte en mini soffa till Jazmyn

- Justin brukar ibland gå till youtube och kommentera random videos

- Justin köper något till sin pappa i alla länder han åker till

- Justin säger att han är synsk ibland

- Justin & Pattie brukar promenera i parken

- Justin gillar inte att vara jättemätt

- Justin säger att det fortfarande känns konstigt att äta i jättefina restauranger

- Justin älskar att sitta i hans vardagsrum och dricka varm choklad♥

- Justin säger att han alltid velat vara en pirat på Halloween

- Justin säger att han är född med hans dans-talang

- Justin, Chaz & Ryan har matchande t-shirts som dom har på sig ibland

- Justin säger att han är en tuff kille fast fortfarande har han en känslig sida

- Justin säger att han aldrig är avundsjuk

- Justin googlar sig själv för skojs skull

- Justins favorit låt som han själv skrivit är Down to earth

- Chaz & Ryan hade en gång gömt Justins pass så han inte skulle lämna Kanada

justin är alltid välkommen till sverige


naaaw va söööööööööööööööööööööööööt


christian beadles om jb och selena gomez

 

  


jb lämnar sitt hotell paris




justin till sverige röööösta

Av justbieber - Onsdag 30 mars 15:45


Än en gång är det dags för oss svenskar att köra ett race och demandar Justin till Sverige, right? Klicka på bilden för att komma till sidan!


miley dissar juatin och rebbecca black

Under de senaste intervju berättar Miley Cyrus hur man ska bli en artist!

"Det bör vara svårare att vara artist. Du ska inte bara kunna sätta en låt YouTube och sen dra ut turné" sa Miley när frågan om sångaren känsla som Justin Bieber och Rebecca Black, som fick sin start YouTube.

"Jag läpp-synkar inte. Jag skulle hellre någon säga att jag sjöng som skit än har folk ser mig mima."

"Jag gör fel. Där ser du. Men om du lever ditt liv genom att försöka vara perfekt, så lever du inte riktigt ditt liv fullt ut"sa hon till Daily Telegraph.

Tror du att Miley dissar Justin Bieber eller Rebecca Black? eller både och?


One less lonely girl" uppe i rätten

Vem det är som äger Justin Bieber hit låten "One Less Lonely Girl" har blivit ett nytt mål i rätten på grund av att ett par atrist managers hävdar att de var med EMI Music Publishing, LA Reid Music Publishing Company, och deras kunder, Sean Hamilton och Hyuk Shin.
Vance Tate och Thomas Oliveria lämnade förra veckan in en anmälan de representerar låtskrivarna Hamilton och Shin, som tillsammans går underförkortningen, A-​​Rex.
År 2008 skapade A-Rex en låt, "One Less Lonely Girl", avsedd för ett projekt med R&B-sångaren Noel Gourdin men som sedan hoppade runt. Sången hamnade tillslut i händernaJustin Bieber och den hamnade i hans första album, de krediteras som ett samarbete mellan R&B superstar Usher, Hamilton, Shin och två andra personer.
Tate och Oliveria påstår att de har rätt till 10% av inkomsterna i samband med A-Rex andel av låten och som uppskattas vara värt minst $200.000 och söker skadestånd för kontraktsbrott, bedrägeri, omvandling och upphovsrättsintrång.
Sedan låten introducerades till Bieber, med tillhörande musikvideo har låttiteln blivit en slags slogan för hans beundrande fanskara. Sångaren har sålt sjalar och röda rosor märkta med "One Less Lonely Girl".
Han förklarade låtens koncept för MTV News, "Jag tycker det är väldigt viktigt dessa tjejer har något så att de kan vara the one less lonely girl."


Detta är inte den första Justin Bieber låt som är uppe i rätten. Tidigare har hans största hit "Baby" varit uppe i rätten mellan Chrisina Milian och hennes ex-man The Dream!

One less

HEEEEEEEEJ

OMG IDAG SJÖNG JAG PRAY PÅ MIN SKOLA JAG VAR SKIT BRA!!!!!!! FÖRST VAR JAG RÄDD MEN SEN BLEV DET OKEJ .... DET VAR JÄTTE ROLIGT !!!!


här vann justin bieber 2 trofeer på juno awards 2011 <3<3


SKIIIIIIIIIT SÖÖÖÖÖÖT <3


Justin tränar med sin personliga tränare Dolvett Quince


Justin
Bieber har tränat med sin personliga tränare Dolvett Quince backstage i Greenville, SC under sin My World tour den 16 december.

Hardcore Pushups träning

Hur ska Justin annars ha kvar sina six-pack? "Han är ganska bra om hans diet," Berättar hans rösttränare tränare Jan Smith för Us Weekly. "Han äterhälsosamt. Han äter inte mycket skräpmat. "

Tight Squeeze träning

När Bieber inte är turné eller gör musik, Så älskar han att få med sina atletiska kompisar. "Vi gick till gymmet och spelade boll... Jag spelar golf ibland,säger han till Us Weekly.

Zendaya Coelman pratar om Justin Bieber!


Flicka blev utkastad från Justin's konsert

 En flicka på 13 som var kvar förkrossad efter att hon kastades ut ur en Justin konsert - för att kasta en mjuk nallebjörn på scenen.

Bridie metoder blev överlycklig när hon fick ett första parkett för den kanadensiska pop sensation's utsålda show i Sheffield, South Yorks, och gjorde bära för sin idol.

Men hon släpades snyftande från scenen bara fem minuter efter säkerhetsvakter anklagade henne för att kasta en missil på tonåring heartthrob på onsdagen.

Bridie grät i förtvivlan igår: "Jag lade mig på knä och bad dem att inte kasta ut mig jag grät ögonen ur och det var fruktansvärt..

"Jag har älskat Justin i många år och jag har väntat på honom att komma till England hela tiden, och när detta sker. Det är förstört mitt liv."

Bridie's Mama Michelle i linje utanför 06:00 när biljetterna började säljas i januari för att se henne Bieber-besatta dotter fick något.

Little Sisters, som var där med två vänner, sa: "Jag gjorde en nallebjörn med en t-shirt och sa," Vi älskar dig Justin, vi är dina största fans i Storbritannien ", och en inspelad meddelande som säger hur mycket vi vill att möta honom. Det var så spännande.
"Han hade bara gjort en låt när jag kastade nalle upp och det slog toppen av Justin ben.Da är detta stora livvakt pekade på mig och beordrade mig ut. Jag försökte förklara det är bara en nalle skulle jag vill aldrig såra Justin, men att han inte hörde.
"Det var förödmjukande. Nu är det över Facebook och alla på skolan vet. "

Hennes två unga vänner fick stanna för resten av konserten.

"Bridie är helt förkrossad. Hon hade sett fram emot det så länge. Hur kan de göra detta. Det var bara en nalle

"Vakterna ville verkligen att kasta ut henne på gatan - en 13-årig flicka på egen hand - men i slutändan är det kvinnan från Sheffield Arena sa att hon kunde bo hos henne tills jag kom Jag är upprörd över hur hon har behandlats.

"Jag sa Arena som var äckligt, men de sa att hon hade kastat en missil och Justin Bieber ledning sa att hon var tvungen att matas ut."

Hon sa teatern senare ringde för att erbjuda Bridie ett signerat foto av sin idol - som hon kallade "patetisk".
Förra året fick sångaren slagen i ansiktet av en vatten flaska som kastas från publiken under en konsert i Sacramento, Kalifornien

OMG OMG OMG JAG SKULLE DÖ OM DET SKULLE HÄNDA SÅ ME MIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bieber vill spela Twist

Hade själv en svår barndom

Popstjärnelivet räcker inte längre för Justin Bieber.

Nu vill han byta karriär – till ficktjuv.

Tyvärr är han sju år för gammal.

Justin Bieber, 17, vill spela Oliver Twist i en ny adaption av musikalfilmen med samma namn. Stjärnan har förklarat att hans svåra barndom gör att han skulle passa perfekt som den olycksaliga pojken Oliver.

Justin Bieber växte upp i Kanada med en frånvarande pappa och hans mamma är före detta knarkare. Det rapporterar brittiska The Sun.

Sov på soffan

– Det var riktigt smutsigt där. Vi hade musfällor överallt för att det fanns så mycket möss. jag hade inte ens en riktig säng, jag sov på en blå bäddsoffa på mitt rum, säger Bieber till The Sun.

Justin Bieber äger i dag cirka 600 miljoner svenska kronor och kan i dag kosta på sig det mesta. Men så har det inte alltid varit.

–Vi hade ingenting i kylen utom ost och makaroner. Jag skulle verkligen älska att spela Oliver Twist, säger han till The Sun.

För gammal

Bieber har tidigare gjort en skådespelarinsats i serien "CSI "och fick bra recensioner. Det, tillsammans med hans hängivna fanskara, talar för att han kan få sin drömroll. Men det finns ett par problem. Bieber är ungefär sju år för gammal för rollen och är enligt egen utsago ingen höjdare på den brittiska accenten.

– Jag kan lite grann, men jag är inte fantastisk på det. ibland när jag försöker låter jag mer Australiensk, säger stjärnan till The Sun.



Musikvärldens störste är livrädd för folksamlingar

HOLLYWOOD. Han är 16.

Inte mer än en tvärhand hög.

Justin Bieber är det största som finns i musikvärlden just nu.

Risken är stor att du:

A) Aldrig hört talas om honom.

B) Avfärdar honom som en fjantig popsmurf.

Stämmer beskrivningen är du säkerligen över 20.

För kidsen är han Gud.

Nämn hans namn för vilken tjej som helst i åldern 9–14 och studera reaktionen. Troligen får hon något drömskt i blicken. Sannolikt går hon upp i falsett.

Garanterat kan hon redogöra för bakgrunden om den sockersöte kanadensaren som upptäcktes på Youtube och de senaste 14 månaderna sålt tio miljoner album.

Tio miljoner.

Och det i en bransch som slåss för att överleva.

Skivbolagsmogulen LA Reid jämför hysterin kring pojken, som bara i fjol tjänade 650 miljoner kronor, med Beatles.

I förrgår gick Biebers ”Purple rain”-inspirerade ”Never say never” upp på biograferna. Det är dels en konsertfilm, dels en dokumentärbiografi om hans liv.

Sa jag att han är 16?

Det finns helt enkelt ingen hetare än Justin ”The Bieb” Bieber.

Det är därför vi murvlar den här torsdagskvällen tålmodigt väntar kvar på andra våningen på hotellet Four Seasons i Beverly Hills trots att han är två timmar försenad.

För nästan vilken annan stjärna som helst hade det frästs åt pr-personerna, klagats över divalater, arrogans och kanske hotats med bojkott.

Men lille Bieber får frikort.

Alla vill ju ha tillgång till honom.

Först vid 22-tiden studsar han in i uppknäppt skinnjacka och nyklippt, rufsig frisyr.

Han ber om ursäkt för förseningen. Säger att han just medverkat i ”Jimmy Kimmel show”.

Vi hinner knappt komma igång förrän intervjun avbryts och han rusar ut.

Efter två minuter är han tillbaka vid bordet igen.

– Sorry. Men min största idol, Sacha Baron Cohen, ville träffa mig.

Borat ville träffa The Bieb?

Det är den positionen ”Baby”-sångaren har just nu.

De senaste veckor har han bland annat medverkat i sketchkomediprogrammet ”Saturday night live”,

Jon Stewarts pratshow och en reklamfilm med Ozzy Osbourne.

I natt står han på Grammygalans scen med Usher.

Åtaganden är så många att han vid ett tillfälle under intervjun måste vända sig mot sin manager Scott Braun och fråga:

– När är jag med i ”CSI” nästa gång?

Men den näst intill robotliknande känslan av honom upphör vid fotograferingen. Omringad av pr-personer, sminköser, beundrare och vakter får han panik i blicken.

Braun ser vad som är på väg att hända och för under en kort stund undan guldkalven.

– Hur konstigt det än kan låta lider Justin av klaustrofobi, säger Braun.

– Han är livrädd för folksamlingar.

Justin Bieber.


ONE LESS LONLEY GIRL

ASSO JAG SER PÅ VIDEOR NÄR TJEJER BLIR ONE LESS LONLEY GIRL JAG BÖRJA GRÅTA SVÄR JAG DÖÖR ASSO OMG JAG VILL OCKSÅ BLI ONE LESS LONLEY GIRL OCH SNÄLLA SKRIV PÅ ERA TWITTER OCH PÅ JUSTINS TWITTER PLEASE COMETOSWEDEN JUSTIN BIEBER .... SÄG TILL ERA VÄNNER OCKSÅ SNÄLLA SNÄLLA.....  JAG ÄLSKAR HAN

sötiiiiis

 

OHH MYY GOOD

asso på bion NEVER SAY NEVER grät jag mest på den där när kvinnan fråga tjejen om hon ville bli one less lonely girl     asso jag ville vara det så jag grät skit MKT då asso OMG OMG JAG VAR SKIT LEDSEN. JAG DOG ASSO OMG

pattie's pojkvän? justin biebers mammas pojkvän????


awww

Conan: You meet all of these fans who just start crying&#8230;Justin: I know.Conan: The minute you see them&#8230; How do you deal with that in that moment? What are you trying to do? I mean, does it ever get cra- Does it ever get weird for you where you think &#8216;I don&#8217;t know what to say to this person&#8217; their reaction is so extreme?Justin: Uh&#8230; well, when a girl just cries it&#8217;s just like, like I don&#8217;t know why you&#8217;re crying&#8230; You should be like, happy.. I don&#8217;t know&#8230; smile! Don&#8217;t cry!

 The day has FINALLY come, NEVER SAY NEVER is OFFICIALLY out in the UK! Are you excited? I know I sure am. Even if you HATE him, give it a chance&#8230; you never know, your views may change. I&#8217;m seeing the movie in about an hour&#8230; SO. EXCITED. I&#8217;m ready to fall in love all over again. If you&#8217;re seeing it this weekend have fun!

SKRIV PÅ ERA TWITTER #SwedenNeedsBiebs

skriv på era twitter #SwedenNeedsbiebs    snälla JUSTIN BIEBER MÅSTE KOMMA TILL SVERIGE SNÄLLA SPRID DET HÄR ......


Justin sänder en hälsning till Japan! fett fiiiin röööst ju


Raven pratar om Justin!


Bieberfans i Liverpool!




Så blev Justin Bieber störst yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh

På mindre än tre år har Justin Bieber gått från Youtube till vita duken. Däremellan har han sålt miljontals plattor, inspirerat tusentals tonåringar att gå till frisören och fått Beliebers att skrika sig hesa. – Sverige kryllar också av Bieberfans, säger Cassie Bäckman, 15, och Nicolina Jovic, 15, som driver populära fanbloggen Justindrewbieber.blogg.se. Metro Wkd dissekerar tonårsidolen som vill bli lika stor som Michael Jackson – och är på god väg.

 

Stjärnan föddes på Youtube

”Jag älskar er så mycket” twittrar Justin Bieber och får alla sina 8 miljoner följare att känna sig speciella. På Twitter har han daglig direktkontakt med fansen.

Men det är Youtube han har att tacka för sin karriär. Justin Bieber föddes i Kanada för 17 år sedan. Mamma Pattie Pallette var bara 18, med en tuff bakgrund och ett nyväckt intresse för Gud.

Som tolvåring kom han tvåa i en talangtävling med Aretha Franklins ”Respect”. Mamman lade upp en video på Youtube och den spred sig.

Covers av Justin Timberlake och Chris Brown följde och snart hade killen med rösten, rörelserna, charmen och de stora ögonen tusentals träffar. Ett budgivningskrig mellan Usher och Justin Timberlake bröt ut, där den förre tog hem segern.

Cassie Bäckman och Nicolina Jovic, på fanbloggen justindrewbieber.blogg.se, tror att framgångssagan ger många fans känslan av att de upptäckte honom.
– Justin visar mycket kärlek till sina fans och det har gjort att vi vill ge minst lika mycket som han ger oss, säger de.
 

En god förebild

Så sent som förra veckan lyckades två tonåriga Bieberfans – så kallade Beliebers – ta sig in i stjärnans hotellsvit i Liverpool utklädda till städerskor. Inget nytt i det, men Justin Bieber tycks ensam ha samma dragningskraft som hela Backstreet Boys tillsammans.

Och det handlar inte bara om sångröst och hittig R & B.
– Tjejer har alltid skrikit efter mig, säger han självsäkert och berättar att det började i sexårsåldern för creddiga tidningen Love, som placerade honom på förstasidan fotograferad av Terry Richardson.
Med ledord som ”Never say never”, välgörenhetssatsningar och antimobbningtweets tar Bieber sin roll på största allvar.
– Jag vill vara den förebilden och jag vill inte göra någon besviken. Jag har sett folk ta dåliga beslut och kan lära mig av det, säger han till Love.
Det är redan upp till bevis. Relationen till Disneystjärnan Selena Gomez blir allt hetare och rubrikerna handlar plötsligt om arga utspel mot paparazzi. Två, kan tyckas, helt naturliga saker för en tonåring i hans position, men för karriären kan de vara förödande.
 

Biebers säljande lockar

För en modern popstjärna räcker några t-shirtar och en kalender inte långt. Justin Bieber kommer i form av smycken, mjukisbrallor, Iphone-skal och dockor.

JB-lakan gör det möjligt för alla fans att dela en natt med idolen och tillsammans med Dr Dre har han lanserat hörlurarna JustBeats. Mindre än ett år efter debutplattan har popundret släppt biografin ”First step 2 forever: My story” och i onsdags var det dags för 3 D-filmen ”Never say never” att ha Sverigepremiär. 

Men Justin Biebers främsta varumärke är tillgängligt för alla som äger en sax. Förra året var hans lugg, en kalufs utvecklad av frisören Vanessa Price, stilinspiration för otaliga tonårskillar – och tjejer – världen över.

När han lät lockarna falla lagom till sin 17-årsdag den 1 mars i år skapade han ramaskri, men lyckades dämpa det genom att dela ut de avklippta hårtestarna till olika kändisar att donera till välgörenhet. Till TMZ säger han att det är en ”lite mer mogen look” – och sannolikt ett smart drag. En växande popstjärna måste kunna förändras, i alla fall inom ramarna.

Mest googlad

Förra året var Justin Bieber USA:s mest googlade person. Han har sålt över nio miljoner album. Han har passerat en miljard träffar på Youtube. Med drygt 8 miljoner följare på Twitter ligger han Lady Gaga hack i häl.

3 D-dokumentären ”Never say never” gick i veckan om Michael Jacksons ”This is it” som mest sedda konsertfilm och har spelat in 72,2 miljoner dollar – hittills. Nyss fyllda 17 är Justin Bieber en av världens största artister. I Sverige har explosionen dröjt, men enligt fansen växer han hela tiden.
– Det går nog inte en enda dag utan att någon fastnar för honom, säger Cassie Bäckman och Nicolina Jovic.

Självutnämnda Beliebers som Johnny Depp, Ellen DeGeneres och Rihanna bidrar till att sprida hans namn över generationerna. Själv drömmer Justin om en lika bred publik som just Michael Jackson.
– Oavsett hur gammal du var älskade du Michael Jackson. Han lyckades hålla den unga publiken intresserad. Det är den nivån jag vill nå, säger han till Love


OMG OMG OMG Justin bieber bli mest känd typ

OMG Justin bieber blir en av världens mest kända kändisar typ . OMG OMG OMG ... Asso det finns jätte många tjejer som e mkt finare än selena .. Asso vrfr gör dem nte slut FYFAN !. Selena vill bara ha honom för han e mkt känd och får mkt pengar asso hon går och blir ihop Me dem som e mkt kända och sen när folk börjar snacka om en annan kändis så gör hon slut Me den och går till den som e mer känd .. Säkert hon kmr gå till en annan sen asso svär stackars Justin bieber . Fattar inte hur han kan bli kär henne :-( :-(

COOOOOL


NAAAAAAAAAAAAAAW VA SÖÖÖÖÖT


Photshoot för "The wollywood reporter!"




Selena håller på att glömma Justin?


Justin är i sin Never Say Never Turné och det sägs att Justin och Selena är tillsammans. De har skickat många gulliga ord till varandra på twitter, facebook och sånt. Men eftersom de är så lång ifrån varandra så börjar deras förhållande att gå ifrån varandra. Ist för att skicka gulliga ord till sin "pojkvän" Justin Bieber skickar hon till sin ex-pojkvän Taylor Lautner. 
"Du är en fantastisk person och jag tror att du fortsätter att göra det i mitt hjärta" Skrev hon till honom i hans Twitter.
Hon fick många dåliga kommentarer när hon skrev det där men inte från Taylor eller Justin.

ooooo fett bra ju

Utanför Justin's hotell England

det var ett katastrof utanför justin hotell i england


Justin ringer Selena hela tiden





Justin Bieber är på världsturné, men det stoppar inte honom från att umgås med flickvännen Selena. 

Enligt rapporter har Justin suttit och pratat i telefon med flickvännen Selena Gomez hela tiden. Tydliga tjänstesäkerhet på mötesplatsen har blivit tillsagda att inte avbryta Justin medan han är i samtal med Selena. 

Förutom att ringa henne och smsa henne hela tiden, så slösade Justin massa pengar på ett täckt diamanthalsband till Selena, som han hade levererat till henne.

rolig


Justin's första my world tour i år! [4 Mars]

justin bieber birmingham concert 12justin bieber birmingham concert 03justin bieber birmingham concert 06justin bieber birmingham concert 02justin bieber birmingham concert 01

HAHA FETT ROLIG


JUSTIN

JUSTIN BIEBER ÄR BÄST

selena glöm justin


selena glöm jusin bieber

Twitter Bild


justin bieber

never say never e bäst svär den e skiiiiiiiiit bra

justin



Klicka för att stänga bilden

Klicka för att stänga bilden

BÄST


BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄST

JUSTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN

OMG OMG OMG OMG IGÅR SÅG JAG VÄRLDENS BÄSTA FILM NEVER SAY NEVE SVÄR DEN ÄR BÄST... JAG GRÄÄÄÄTTTTTTTTTTTTTT......... ALLA SKREK DEM KUNDE INTE HÅLLA KÄFTEN FAN...... MEN VILL SÄGA ATT JUSTIN BIEBER OCH NEVER SAY NEVER ÄR VÄRLDENS BÄST!!!!!!

NVN snart

OOOHHH MYYYY GOOOD  NEVER SAY NEVER SNART..... den som skriker i bion får en örfil av mig :)

Justin på flygplats i London!




om justin bieber!!!

Född: 1 mars 1994, är 17 år.
Bor: I West Hollywood.
Familj: Mamma Patricia Lynne, flickvännen Selena Gomez.
Aktuell: Med den självbiografiska konsertfilmen Never say never har svensk biopremiär på onsdag och recenseras i fredagens SvD. I februari släpptes ep:n Never say never the remixes med en rad av Biebers största hits i nya versioner. Bieber är just nu i Storbritannien på sin världsturné som inte når Sverige, men väl Herning i Danmark 1 april. Konserten är utsåld.
I siffror: Har sålt tio miljoner album, genererar en miljard Youtube-träffar, har 20 miljoner Facebookvänner och sju miljoner följer honom på Twitter (enligt statistiksajten Klout är Justin Bieber mer inflytelserik i sociala medier än Obama och Dalai Lama, han är det mest sökta namnet av alla på internet).
Några hits: One time, Baby, Somebody to love, Never say never. Låten Love me återanvänder refrängen från Cardigans hit Lovefool.
Fansen oroar sig för: Att målbrottet ska förstöra hans röst, han spelar just nu in uppföljaren till debutskivan My world och har själv sagt att man tvingats sänka låtarna för att hans röst bryts.
Kritiserat uttalande: ”Jag tror inte på aborter.” Tillade sedan att han inte är rätt person att döma någon i en sådan situation (Rolling Stone).

Justin Bieber och U2 gör skiva för Japan

Artister som Justin Bieber, U2, Rihanna, Nicki Minaj och Bon Jovi ska finns med på den digitala välgörenhetsskiva som släpps i slutet av veckan för att samla ihop pengar till Japans jordbävnings- och tsunamioffer. Fler artister tillkommer under veckans gång, rapporterar Reuters

Justin Bieber: "Vi hade ingen mat"

Världsstjärnan talar ut om sin fattiga bakgrund  
 
Justin Bieber: "Vi hade ingen mat" 
Justin Biebers liv är en riktig framgångssaga – på kort tid har 17-åringen gått från att spela in hemmavideos för Youtube, till att sälja ut Madison Square Garden. Men för bara några år sedan hade han inte ens en riktig säng att sova i. I en intervju med The Sun berättar stjärnan om sin fattiga bakgrund.

 

— Stället vi bodde på var riktigt smutsigt. Vi hade musfällor överallt eftersom vi hade möss i huset. Jag hade inte ens en riktig säng, jag sov på en blå bäddsoffa i mitt rum, avslöjar han för tidningen.

— Vi hade ingenting i kylskåpet, förutom något till lunchlådan jag hade i skolan och lite makaroner med ost, fortsätter Justin.

Popstjärnans mamma, Pattie Mallette, har tidigare uttryckt sin lättnad över att sonen inte längre behöver bo i de kvarter där han växte upp.

— Hon tycker att det känns tryggare att han lever den här sortens liv, eftersom det är strukturerat och vi vet var han är hela tiden. Hon känner att om de fortfarande hade bott i Stratford, Ontario, hade han hamnat i en massa trubbel, sa Justins manager Scooter Braun tidigare till Hollywood Reporter.

Bieber avslöjar även för The Sun att han gärna skulle vilja spela Oliver Twist i den nya uppsättningen av musikalen ”Oliver!” från 1966, eftersom han skulle kunna identifiera sig med den fattiga barnhemspojken. Det återstår att se om 17-åringen lyckas nå ännu ett av sina mål – han lever trots allt efter mottot ”Säg aldrig aldrig”.


selena har justins dog tag


dagens bild


YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEH

imorgon ska jag titta på världens bästa film NEVER SAY NEVER !!!!!!!!!!!!!!!

fett syyynd

fett synd det står att ingen kan komma mellan justin bieber och selena gomez för dem är jätte lyckliga tillsammans !!!!

justin prankade willow på scenen!!!!



<3


Awesome


Never say Never, hahahh!


ooh

Tumblr_libo2if46l1qe42ijo1_500_large


aaawww


DAGENS BILD


JUSTIN MY LOVE

svär jag ska gråta.... MITT DRÖM ÄR ATT TRÄFFA JUSTIN BIEBER ........

love u justin bieber

INSANE!! MJ is still the greatest and my hero but We are so proud of this and so grateful to the fans for making NEVER SAY NEVER 3D the highest grossing concert doc of ALL TIME!! THANK YOU!!! NEVER SAY NEVER!

http://www.hollywoodreporter.com/news/justin-biebers-never-say-never-169423
www.hollywoodreporter.com
Bieber's 'Never Say Never' takes top domestic box office honors for concert-themed films with $72.2 million, just passing Jackson's 'This Is It.'

JUSTIN BIEBER

NVN över imorrn LÄNGTAAAR !!!!   JUSTIN BIEBER ÄLSKAR DIG SKIT MYCKET SVÄR DU ÄR BÄÄST

Justin Bieber - Never say Never / Pray


chris brown e skit snäll

just nu är chris brown mitt i att promota sitt nya Album F.A.M.E !!! I en av låtarna sjunger han med popsensationen justin bieber och chris brown berättar : Han påminner mig mycket om mig själv när jag var i hans ålder , jag försöker att vara som en storebror för honom och se till att han går på rätt väg och ha kul !!! chris brown e fett snäll ju

längtaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

jag ska se NVN i heron city , stockholm <3 jag sitter på rad 4 :)

HEHE

Gilla !! Gilla !! ♥ http://www.facebook.com/pages/Justin-bieber-please-come-to-Sweden/165201686858113

JUSTIN BIEBER MY LOVE

Justin: I love the people and culture of Japan...and I love this fan made video. Pray for Japan

haha

AWESOME! hahhaha tjejerna på slutet ;D ♥
www.youtube.com
Justin Bieber performing a live medley of Pray and Never Say Never on a German T.V show, Wetten Dass

abboow justin skrev sweden

Justin: This week #NEVERSAYNEVER3D comes to Chile, Colombia, Mexico, Panama, Peru, Lebanon, Philippines, Norway, Poland, Portugal & Sweden. SWAG

TÄNK ER HAN SKREV SWEDEN!!! helt sjukt! ♥

Emma watson har justins frisyr !!!


hahaha

en gång berätta justin att han nte skulle raka sin mustach så alla får se den ..
selena gillar inte den ide hahaha


AHAHAHA

justin twitter dissar Rebecca Black hahaha
justin bieber : sunday comes after saturday ? weird


hahaha SÅ HÄR FICK REBECCA BLACK .... HAHAH

OMG OMG OMG OMG

http://www.spela.se/spel_/Love-Tester-Deluxe.html    OMG JAG skrev mitt namn och mitt efter namn oc så s´krev jag justin bieber  omg omg omg det blev 96  OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG jag passar honom mest .... och alla andra beliebers får dra åt helvete hahaha för jag passar han meeeeeeeeeeeeeeeeeest  hahahahahahaha omg blev galeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen :) :) :) <3 <3

ASSO FETT FUL ... Rebecca Black vill göra en duett me justin

fett ful juuu

bilder på min sötnoooooos






selena erkänner deras förhållande

går inte ladda ner video men tryck på http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=BWmVBCVxNB8#t=0s                -.........     selena erkänner deras förhållande


justin i ny säsong av Rob Dyreks Fantasy Factory


JUSTIN BIEBER IN MY HEART


justin bieber , london

Klikk for å vise bildet i full størrelse
Klikk for å vise bildet i full størrelse
Klikk for å vise bildet i full størrelse
Klikk for å vise bildet i full størrelse
Klikk for å vise bildet i full størrelse
Klikk for å vise bildet i full størrelse

justin fick av paparazzi


Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden

Selena pratar om Justin bieber


justin bieber har fått vaxdocka :) skit söt ju



jag ska sjunga pray på min skola :)


justin bieber är alltid söt





hahahahah va taskigt


tja tja

JAG ska sjunga pray justin bieber ... på talang jakten i min skola .. jag ska sjunga själv ... gud va roligt :))

OMG OMG

OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG   NEVER SAY NEVER ) NÄSTA VECKA !!!!!  LÄNGTAAAAAAR

Flickidolens ”heta” dans

Justin Bieber har varit i ordentligt blåsväder den senaste tiden efter en rad märkliga uttalanden.

Hans ”heta” dans under en konsert i London lär gjuta ny olja på kritikernas våg.

Det var under en konsert i London i helgen som Justin Bieber bjöd på en särdeles ”het” dans.

I äkta Michael Jackson-manér tog den 16-årige flickidolen sig själv i skrevet.

Ett artistiskt grepp som bland annat uppmärksammats av kändisbloggaren Perez Hilton i ett sarkasmdrypande inlägg.

I klass med King of Pop? Kolla in bilden här ovan – och avgör själv hur ”het” dansen var.


Tonåringar bröt sig in hos Bieber ( OMG OMG )

HOLLYWOOD. Två tonårstjejer i Liverpool har tagits på bar gärning i Justin Biebers hotellsvit.

När en av tonårsstjärnans anställda kollade rummet i fredags upptäcktes en 16-årig flicka och en 18-årig flicka i full färd med att fotografera sångarens prylar. Flickorna hade tagit sin in i hotellet via en bakdörr.

Väl i byggnaden kastade de sina kläder och drog på sig ett par stulna hotelluniformer.

De släpptes in i sviten efter att ha knackat på dörren och utgett sig för att vara städerskor.

SMARTA TJEJER


haha <3

Justin Bieber såg fram emot några dagars ledighet innan konserten i Liverpool.

Men detta satte fansen stopp för.

Nu riskerar den unga stjärnan att åtalas för anstiftan till upplopp.

I dag, fredag, uppträder 17-åriga Justin Bieber på Echo Arena i Liverpool. Men vägen dit har inte varit problemfri. Bieber åkte till staden några dagar före konserten för att vila upp sig och upptäcka lokala sevärdheter. Men sångarens planer blev avbrutna när horder av fans samlades utanför hans hotell för att få en glimt av sin idol.

Scenerna med de skrikande fansen jämfördes snabbt med den hajp som en gång orsakades av The Beatles. Flera vägar stängdes av och polis kallades till platsen eftersom de fruktade upplopp. När Bieber gick ut på balkongen för att vinka till fansen försökte en tjej klättra upp till honom, och blev därmed arresterad. Några timmar senare lyckades Bieber förhandla med polisen om att inte lämna hotellet eftersom han då kunde arresteras för ”anstiftan av upplopp”. Bieber blev därmed fast i sin lyxsvit och använde sig av twitter för att kommunicera med sina fans.

– Det här är galet! Det är tusentals människor där ute. Jag älskar alla men ska försöka sova. Sluta skrik, snälla, skrev han.


jag har börjat gilla selena gomez !!!!

Hej hej ,,...
vet ni vad ?  jag har börjat gilla selena gomez lite !!!!! det var en kompis som sa så till mig : att varför hatar jag selena gomez ? hon gör ändå justin glad .. justin smile we smile sa hon till mig och jag tänkte på det sen ... och hon har rätt :) han måste också ha en tjej ...
men jag önskar fortfarande att de gör slut haha :p

här får ni en bild på selena bajs


selena bajs för helvete .... jag hatar henne wäääääääääää!!!!!!!

                          LAAK SELENA ÄT MIN BAJS !!!


läääääs

johnny Depp sa så: Mina  barn älskar justin bieber och jag är en belieber också!
han är glad för att han är fångad av bieber fever !!
justin bieber är väldigt viktig för han och sina barn!!

heeeeeeeeeeeeeeeeeeej


tja tjo

nu är jag hem hos min kompis kolla in hnes blogg www.magdaocanan.blogg.se vi sitter och kollar på melodifestvalen med hnes kusin :) hoppas Eric saade vinner <3 <3
jag gillar eric saade men såklart gillar jag justin bieber mycket mer än eric saade men rösta på eriiiiiic :)

omg va söööt


tjo

justin bieber har lovat sig själv att hans bröllpsdag kommer vara den 14 februari i alla hjärtans dag :)

hej

hej igår kunde jag inte blogga för det hände något och idag kan jag inte heller blogga för ska gå på fest men vill bara säga att jag älskar justin bieber :)

ha det så bra

fakta om min sötnos justin bieber

Hans mormor var en stor pianist.
Hans pappa gifte om sig.
Han är väldigt beskyddande för hennes lil syster.
Han är inte inne i bling-bling.
Han började dejta när han var 13.
Hans första kyss var när han var 13.
Hans favoritprogram är Smallville.
hans favorit TV-spel är NBA 2K.
Hans favoritfärger är blått och lila
Hans favoritmat är spaghetti
Han talar flytande franska
Hans favorit musik är R & B och pop
Hans favoritartister, Usher, Michael Jackson, BoysIImen, Stevie Wonder.
Hans kändis ¨cruch är Beyonce.
Han gillar vitamin vatten
Hans favorit dricka är apelsinjuice
Han har en halvsyster som heter Jazmine & bror namn Jaxon
Han är en vänsterhänt
Han kan spela trumpet, gitarr, piano och trummor
Han kan räkna till tio på tyska 

Han gillar tacos
Hans favorit paj är äpple
Han gillar att åka skateboard och är bra på det
Hans bästa vänner - Ryan Butler & Chaz Somers
Han gillar blå ögon
Han gillar ett bra leende
Hans första CD kom ut i Novemeber 17. 2009
Han spelar fyra instrument, gitarr, piano, trummor och trumpet
Han älskar sina fans! 


yeeh

 

justin bieber är perfekt .... killarna är avunsjuka från han

asso fett syyyynd

fett synd asso jag bli galen jag svär ......  justin sa att selena har det finaste leendet i världen..

JUSTIN'S KUSIN BRANDON DANSAR TILL BABY

'


abooow läs läs läs

Will Smith följde med sin dotter Willow till Justins konsert. Men nu har han fått nog av det.
Justin och Will sov i ett 5 stjärnigt hotell i Birmingham. Men cirka 150 fans samlade utanför hotellet.
Will som hade följt med sin dotter Willow, var arg för att en Belieber  försökte kom in på hans rum. Han ringde receptionen och sa om de kunde skicka vakterna till hans rum och ta tjejen som försökte gå in på hans rum" sa en källa

Robert Pattinson & Justin Bieber Bond Over Their Hair


Justin Bieber, Oscarnominerad?!

19:02 den 6 mars 2011
Justin Bieber, Oscarnominerad?!















hej hej

Jag älskar justin bieber ....
och jag hatar selena gomez...
idag satte mina kompisar på selenas låtar och då började jag skrika och skulle nästan gråta haha men jag hatar henne !!!!!!!!!!!!!     vill bara att hon och justins ska göra slut ....

Gud va söt


justin bieber är bäääst

När tonårsidolen Justin Bieber blev intervjuad under ett besök i Nya Zeeland, slutade det hela med att han stampade ut ur studion!

Vad hände då? Jo, intervjuarna tyckte det skulle vara ett roligt skämt om de skakade om en läsk som de sedan gav till honom för att öppna. När han öppnade flaskan sprutade det ur läsk över honom och hans kläder. Justin verkade inte speciellt road av skämtet, och när de frågade om han inte skulle fortsätta sa han att han "hellre ville torka av sig" och gick sedan ut.


heeej

framgångsrika dokumentär och 3D konsertfilm var ett hett ämne på Oscarsgalans efterfester och att han tydligen imponerat på en hel del medlemmar av AkademinJustin Bieber, Oscarnominerad?!

orka me rubrik!!!

om justin och selena gör slut så ska jag kanske börja gilla selena lite.... och dem passar inte varandra tkr jaaaaag

justiiin

jag önskar att träffa justin bieber jag skulle inte svimma för då skulle jag inte få krama han och pussa han jag skulle hoppa på han hehehe :p

va sööööt hehe :)


hehe

justin bieber är bäst ....... jag älskar han

hej alla :)

justin bieber säger att han kan aldrig dejta med en tjej som  som kan göra vad som helst för han ... han sa så : jag vill ha en tjej som tycker om mig för mig....  och justin gillar tjejer som är coola och det är jag !!!!! han sa så också : jag känner mig väldigt ung i hjärtat och jag vill fortfarande hoppa upp och ner på min säng och sjunga och rocka .... 

jag e galen

justin bieber och selena gomez är ihop  .......... fffaaaannnn   gör slut dåe jag är galen just nu vill bara att justin och selena ska göra sluuuuuttttt ......... när dem ska göra slut så ska jag va gladaste människan i hela världen

justin sa nej till alkohol!!!


!!!hej!!!

asso en tjej sa att varför hatar belibers selena gomez det är inte hennes fel att hon är ihop me justin det är han som älskar henne och hon älskar han också ....  och att det finns jätte många tjejer som gillar han men han kan inte gifta sig me alla tjejer !!  det är sant men jag hatar henne ändå!!!!!!

selena bajs


:(((

selena tar av sig sin purity ring för justin.....

är lite sjuk idag :(

jag kommer inte blogga mer idag för jag är lite sjuk så ni får en bild på min sötnos justin bieber ;) och ha det så bra idag ...... :)))


justin biebers nya lägenhet


världens finaste skor


abbbooow




justin bieber sparkade en dansare i halsen  ,,,,.....

HAHAHA

JUSTIN BIEBER ÄR BÄST OCH SELENA GOMEZ ÄR HÄST AHAHAHA


nu får ni en bild på sötisen justin <3

<3<3<3

yeeeeah

yeeeeeh jag har hämtat nvn biljätterna från bio idag :)))
och justin bieber e bääääst

fett synd asso

asso Omg det finns fortfarande folk som säger att justin bieber är 51 år...
asso hur kan man ens tro på det ?


I hate selena gomez!!!


justin bieber shjutsar runt selena


wooow hehe


jag hatar selena bajs

Alla vill vara ihop med Justin och många tonårstjejer blir förbannade för att han dejtar Selena", säger en källa till Hollywood Life.

nääääär????

när fan ska justin och selena göra slut?
elr drömmer jag på det ?

hehehehe :p

Justin Bieber

my world


bilder




:)) tjooobreee

Snacka om klipp - en lock av popfenomenet Justin Biebers hår såldes på torsdagen för över 40.000 dollar på Ebay, skriver BBC på nätet. Pengarna ska gå till välgörenhet och den lyckliga köparen kommer få locken levererad i en signerad låda.

Justin Bieber från Kanada är ett av popens stora namn just nu. När flickidolen klippte av sina omtalade lockar i februari valde han att skänka en av dessa till amerikanska programledaren Ellen Degeneres. Locken lades sedan ut på Ebay till förmån för välgörenhet.

Sammanlagt 98 bud senare hamnade det slutgiltiga priset på 40.668 dollar under torsdagen, vilket motsvarar över 258.000 svenska kronor. Den lyckliga köparen kommer få locken levererad i en signerad låda. Pengar ska skänkas till en välgörenhetsorganistation som räddar och rehabiliterar djur


yeeeah

Älskar justin bieber
I love justin bieber


bilder :)






visste du att...

justin biebers favoritfärg är lila...
justin biebers favoritmat är spaghetti bolognese...
justin bieber älskar hockey...
justin bieber är vänsterhänt....
justin bieber växte inte upp rik...
justin bieber älskar beyonce....
justin biebers röst förändras....

:)

justins gamla och nya frisyr :)

Hot or not: Justin Biebers nya frisyr

Justin Bieber gillar naturliga tjejer

"Jag gillar inte tjejer som har för mycket smink."

Sångsensationen Justin Bieber är bara 17 år gammal. Men han har redan en hel del åsikter när det gäller tjejer.

– Jag gillar inte tjejer som har för mycket smink, för då ser man inte deras ansikten. Många tjejer ser bra ut, men känner sig osäkra. De ser mycket bättre ut utan smink, men har i stället hur mycket som helst, säger Justin, enligt .

Och det är just ansiktet som är viktigt när Justin väljer tjejer.

– Jag gillar tjejer som har fina ögon och ett fint leende,


Dikter om justin bieber

  1. När vi gick till bilen såg jag i dina ögon att något var fel.
Jag frågade: är du okej?
och du svarade: jag hatar när folk kallar mig gay
 

2. När du gick förbi, sa alla flickorna wow.
Du sa: Vad är det?
De sa: du är het



3. Du är min ängel. När jag ser in i dina bruna ögon existerar inget annat i hela universum. När du knycker på huvudet för att göra din omtalade "hair flip" kan jag inte låta bli att le, även om jag är på mitt olyckligaste humör. När jag hör dina låtar, då älskling, då känner jag mig hemma. När musiken pumpar i öreonen och mina läppar mimar med dina vackra och betydelsefula ord. När jag tänker på dig kan livet inte bl bättre. När jag ser dig. Då. Då händer något. Något så otroligt ofärklarligt. Något så starkt. Och jag älskar dig, vad mer finns att säga? Jag älskar dig, för den du är, för din musik, för din underbara och oslåeliga personlighet.










:)

asså mitt dröm är att selena ska göra slut me justin

bildeeeer





The Justin Bieber 2011 Calendar



tjoo

bieber fans ta det lite lugnt med selena hahaha
men bieber fans borde slå henne igår elr ngn annan dag inte på justins födelsedag fan han grät.....
stackars justin men inte selena ..
I HATE SELENA AND I LOOOOOVE JUSTIN BIEBER ;)))

:o :o


abbbooooowwww belibers har slagit selena gomez
det var taskigt för dem slog henne i justins födelsedag och justin grät omg stackars !!!!!!!

Justin Bieber och Selena Gomez på dejt – igen

Selena Gomez – en riktig cougar.

Justin Bieber, 16, och Selena Gomez, 18, förnekar att de är ett par. Men i helgen fotograferades tonårsstjärnorna på sin andra dejt i Miami, skriver Celebitchy.

I helgen promenerade paret längs South Beach i Maimi. När de insåg att paparazzifotograferna hade fått korn på paret så började de fnissa och återvände till sitt hotell.

– De vill verkligen hålla sin romans hemlig. Det kan skada hans försäljningssiffror, så hans manager bad Justin att inte gå ut offentligt med sin relation till henne. Så de försöker spela oskyldiga...men de är oskiljaktiga, säger en källa till Hollywood Life.

Selena Gomez hävdar att de bara är vänner.

– Hans manager kontakta mig och sade att Justin ville träffa mig och han är en sån gullig unge. Jag känner mig som en storasyster som vill skydda honom, sade Selena tidigare.


Spana in Justin Biebers nya hem

16-åringen har tröttnat på föräldrarna. Flyttar hemifrån.

Med sisådär en halv miljard i fickorna har popstjärnan bestämt sig för att det är dags att flytta hemifrån.

Hittills har Justin Bieber bott hemma hos föräldrarna men sedan han träffade Selena Gomez har Justin desperat letat efter ett eget crib.

– Det stämmer, Justin letar efter ett eget ställe. Men han har inte köpt något än, säger stjärnans pressrepresentant till Radaronline.

Och det är framför allt ett ställe som fångat Justins intresse. En lägenhet i fashionabla Westwood i Los Angeles sägs stå högst upp på listan. Utgångspriset är runt tolv miljoner, men då kan Justin leka kurragömme tillsammans med Selena i tre sovrum och fyra badrum.


oooooffff

asso jag vill inte att justin ska va ihop me selena bajs ........  \
jag bli galen jag skkkkkiiiiiiittt ledsen .....
jag hatar selena bajs fett mkt !!!!!!

ooooooohhhh

 Justin Bieber hjärta Selena Gomez

Säg det med en kyss. Nu visar Justin Bieber och Selena Gomez sin kärlek öppet. Till Oscarsgalans efterfest, som hölls av Vanity Fair, kom paret tillsammans och Justin höll sin arm om Selena framför omvärldens fotografer. Senare under kvällen sågs de kuttrande tu även kyssa varandra i ett fotobås.

Sångaren bakom "Baby" - som fyller 17 idag! - har alltså funnit sin alldeles egna baby. 18-åriga Selena Gomez bar en hellång klänning från Dolce & Gabbana, och Justin matchade med en kostym av samma märke. Gulligt! Grattis Justin

heeej

Justin bieber är upptagen nu men kanske inte sen vem vet??
dem kommer kanske göra slut!!
för justin bieber var ju ihop me många tjejer och då gjorde dem slut!!!!
:)))

Justin Bieber och Selena Gomez visar sin kärlek

Sorry tjejer, han är upptagen.
Musikundret Justin Bieber, 16, sågs gulla med sin flickvän, Selena Gomez, 18, lördags.
- De betedde sig kärleksfullt och höll i handen, säger en källa till Usmagazine.
Innan paret äntligen offentliggjorde sin relation efter Oscargalan på söndagskvällen ska de ha spenderat natten tillsammans på ett hotell precis utanför Laguna Beach.
De bodde i en lyxsvit tillsammans enligt en källa till Usmagazine.
Höll handen

När de bodde på det femstjärniga hotellet, St. Regis Monarch Beach, visade de öppet sin kärlek.
- De betedde sig kärleksfullt, gullade med varandra och höll i handen, säger en källa till Usmagazine.
Kvällen efter dök de upp på Vanity Fairs efterfest till Oscargalan och höll varandra i handen när de anlände. Paret fångades också på bild när Bieber böjde sig fram och gav Gomez en puss. Det är första gången paret går tillsammans på en "röd matta-fest" sedan de började dejta i december.


va sööööööööööööt!!

Justin Bieber Vanity Fair Magazine February 2011 4 Justin Bieber On Vanity Fair February 2011 Cover Photos
fett sööt

?? ;)




vad tycker ni om min blogg vad  vill ni att jag ska skriva mer?? <3


I love justin bieber

JAG ÄLSKAR JUSTIN BIEBER!!
I LOVE JUSTIN BIEBER!!
انا احب جستين بيبر

jag hatar selena gomez på olika språk !! :)

Arabiska : انا اكره سيلينا غوميز
engelska : I hate selena gomez
svenska : jag hatar selena gomez
Turkiska :Ben Selena Gomez nefret
tyska : Ich hasse Selena Gomez
finska : Vihaan Selena Gomez
grekiska : Μισώ Gomez Selena
franska : Je déteste Selena Gomez
latin : Selena odio Gomez

selena bajs

alla måste veta att jag hatar selena gomez!!!
jag kallar henne för selena bajs!!!!
jag hatar henne fett mycket!!!!!
hon får inte va tsammans me justin jaaaooww!!!!!!!!
:)))


NVN ( NEVER SAY NEVER )

never say never om 22 dagar  offff längtar :)))


justin <3

jag gillar justin bieber fett mycket
och jag är skit ledsen att han är ihop med selena!!!!!
jag ska bara svimma om dom gifter sig!!!!!!!!

happy birthday justin ;))


omg så söt azzzå

Omg så sööt, Azzzå

vad tkr ni?

vad tycker ni om selena gomez och justin bieber ???

<3

jag tkr att justin och selena passar nte ihop
hoppas dom gör slut snart...
 


JUSTIN & SLENA PÅ DEJT HÅLLER VARANDRA I HANDEN


!!!!

Justin Bieber och Selena Gomez går på röda mattan på Vanity Fair Oscars Party som hölls på Sunset Tower Hotel i söndags (februari 27) i West Hollywood, Kalifornien

Stylist Basia Richard valde en vacker Dolce & Gabbana klänning till Selena, tillsammans med Lorraine Schwartz smycken, Brian Atwood skor, och en Judith Leiber koppling.

Justins film Never Say Never har precis släppt en Director's Cut version för en veckas engagemang, vilket hjälpte att hålla filmen kvar på topp 10 på helgens biljettkassa.

mer bilder från vanity fair oscars



3.jpg2.jpg5.jpg17.jpg18.jpg23.jpg35.jpg36.jpg38.jpg


biiild


:))

:)

Bieber med ny look

Han auktionerar bort sitt hår.

Tonårsidolen Justin Bieber har klippt sig. Och han tänker använda sina avklippta gyllene lockar till en god sak.

Bieber ska nämligen auktionera bort sina hårtoppar och ge pengarna till välgörenhet, skriver The Guardian.

– Ja, det är sant jag har klippt mig. Jag gillar det och vi ska ge håret till välgörenhet så att de kan auktionera bort det, twittrar Bieber själv. 16-åringen passade även på att kalla sin nyklippta look för ”mogen”.


offffff

.

Tonårsidolen Justin Bieber, 16, har länge förnekat sin romans med Disney-stjärnan Selena Gomez, 18. Men utanför Vanity Fairs Oscarsefterfest fångades paret på bild. De höll varandra i handen och Bieber lutade sig mot Gomez och gav henne en snabb puss på munnen.

När bilder från parets gemensamma Karibienresa i december publicerades, fick Selena Gomez en mängd dödshot från Biebers fans, enligt Daily Mail.

Selena Gomez har förnekat en romans med tonårsidolen och menar att de ”bara är vänner”.


happy birthday justin bieber <3 <3

justin bieber in my heart !!!
justin bieber är ihop med selena fan !!!!!!
han älskar henne !!
tror ni att dom kommer gifta??? ;)
hoppas inte......

RSS 2.0